Recensies

Sylvie is superlief en heel creatief, ons zoontje gaat met een glimlach op zijn gezicht naar haar toe. Heel fijn. Alles is er super!

Sandra

Sylvie is superkundig en professioneel. Elke kind onderscheidt ze want elk kind heeft andere behoeften. Alles is er aanwezig voor de kinderen. Slapen gaat geleidelijk. Eerst alleen en dan in n groepje. Kinderen worden pedagogisch goed ontwikkeld. Ik ben zeer gecharmeerd van Sylvie.

Angele

Wij zijn dik tevreden over Sylvie. Ons zoontje heeft er zijn plekje gevonden. Sylvie is lief, biedt structuur, maakt regels en maakt duidelijke afspraken. Daar houdt ze zich ook aan. Elke dag laat ze ons weten hoe de dag is verlopen. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Lars

Onze start als ouders is nogal turbulent verlopen. Dus de eerste keer naar de gastouder vonden we erg spannend. Helemaal niet nodig! Alleen maar lof voor deze geweldige gastouder! Geduldig, creatief, energiek en liefdevol! We zijn hartstikke blij met Sylvie!
Kim en Tom

Sylvie is een lieve gastouder met veel oog voor de individuele behoeftes van ons zoontje. Ze verzint steeds nieuwe activiteiten en onderneemt leuke uitstapjes. Naar ons toe is ze altijd professioneel en flexibel. Kortom: een warme en vertrouwde plek waar ons boefje heel graag naartoe gaat.
José en Mark

Wij zijn heel tevreden over de opvang die Sylvie biedt. Ze verzint creatieve dingen om de kinderen bezig te houden en stelt duidelijke regels. In het persoonlijke schriftje wordt bijgehouden wat er die dag beleefd is en uit de anekdotes maak ik op dat onze dochter zich helemaal thuis voelt!
Karen en Ramon

Prima opvang! Onze zoon gaat er altijd met heel veel plezier naartoe! Er wordt voldoende aandacht aan diversiteit en creativiteit van de activiteiten besteed. Het sociale aspect komt ook voldoende aan bod. Kortom een aanrader dus!!

Geert

Wij nemen nu 4 maanden opvang af bij Sylvie en zijn erg tevreden hierover. Met name de pedagogische bezigheden met de kinderen zijn bijzonder creatief. Sylvie is goed georganiseerd en werkt professioneel. Ga zo door!

Rhasna

In een geborgen en leerrijke omgeving met een lieve maar degelijke Sylvie voelen onze kindjes zich heerlijk, dat geeft ons als ouders ook erg veel rust.

Daniel en Janine

Sylvie is lief, consequent, ondernemend en steeds op zoek naar nieuwe bezigheden en activiteiten voor de kinderen. Onze kinderen van 6, 4 en 2 jaar oud zijn steeds met heel veel plezier naar de gasouderopvang ‘Keend aon Hoes’ van Sylvie gegaan.

Suzanne

Sylvie is een hele prettige en lieve gastouder die vanaf dat ze 3 maanden zijn onze tweeling opvangt. De kindjes hebben het naar hun zin en krijgen leuke werkjes mee naar huis, hoe klein ze ook zijn! Heel erg tevreden over Sylvie als gastouder!

Carola

Sylvie is zeer vakbekwaam en serieus bezig met het gastouderschap. Er is een goede afwisseling tussen opvoedkundige items (op een speelse manier) en gewoon lekker spelen met elkaar. Communicatie is duidelijk, waarbij er veel ruimte is voor ouders om wensen aan te geven. We raden Sylvie zeker aan!

Benjamin en Suzanne